STUDIO BY BO® in actie voor het WKZ

STUDIO BY BO ® NO ORDINARY BRAND
van totaal € 2.000 (78%)

KOOP EEN MONDKAPJE EN HELP MEE


Vanaf 11 mei bent u verplicht aan boord van een vliegtuig een mondkapje te dragen. Vanaf 01 juni geldt dit ook voor het openbaar vervoer of op andere plaatsen waar de anderhalve meter regel niet van toepassing kan zijn. Dit is een maatregel waar wij als bedrijf op in kunnen spelen. In de wereldwijde strijd tegen het virus willen wij je op een stijlvolle manier helpen beschermen tegen een besmetting. Zo zijn we op het idee gekomen om een hip, kwalitatief en functioneel mondkapje te gaan ontwerpen voor een ieder die het regulieren aanbod niet echt lekker vinden matchen bij hun outfit:)

GEVOERD MET EEN COMFORTABELE KATOEN-SATIJN | COMPARTIMENT VOOR FILTER IN VOERING | OP 60 GRADEN WASBAAR | MET IJZERDRAAD IN BOVENKANT VOOR EEN PERFECTE PASVORM | IDEAAL VOOR MENSEN DIE EEN BRIL DRAGEN.mondkapjes

GA DIRECT NAAR DE WEBSHOP EN KOOP EEN MONDKAPJE! >

STUDIO BY BO® is maatschappelijk betrokken. Wij vinden het belangrijk om voor elkaar te zorgen en doen graag mee aan sociale initiatieven, zodat er winst is voor iedereen. Als sociale onderneming willen wij niet alleen maar bezig zijn met geld verdienen en het verkopen van onze producten. Wij meten onze impact dan ook niet alleen aan omzet of winst en proberen via goede doelen of het aanpakken van een maatschappelijk probleem ons steentje bij te dragen.

Wij dragen zorg en welzijn een warm hart toe en in het bijzonder het WKZ (Wilhelmina Kinderziekenhuis). Deze maatschappelijk missie heeft een persoonlijke achtergrond waar we je graag meer over vertellen.

 

ONS VERHAAL

 WKZ

Kind aan huis kan je wel zeggen. Al vanaf zijn geboorte wisten we dat er iets mis was. Onze lieve zoon Roemer. Een lieve, knappe en sociale jongen van (godzijdank) inmiddels al weer 13 jaar oud. Chronisch en ernstig ziek. Meerdere keren per jaar ligt hij (langdurig) opgenomen in het Wilhelmina kinderziekenhuis. Alle afdelingen hebben we al gehad. We hebben Intensief contact met zijn artsen en het hele team om hem heen. Hij heeft veel zorg nodig en ondergaat wekelijks behandelingen voor zijn aandoening. 

Mieke Deelen-Kohler
(Moeder van Roemer & eigenaar STUDIO BY BO®)

wkz

Naast een immuundeficiëntie heeft Roemer een nog onbekende stofwisselingsziekte. Een speld in een hooiberg zeggen zijn artsen regelmatig. Hij is afhankelijk van sondevoeding en ligt elke nacht aan een pomp. Overdag moet hij om de drie uur bolussen sondevoeding, eiwitten & vetten zodat zijn bloedsuikers stabiel blijven. Hij heeft hiervoor een Gastro-Stoma. Zijn hart wordt verkeerd aangestuurd, d.m.v. een implantaat bij zijn hart kunnen wij dit monitoren. We kunnen hem zelf scannen! Voor zijn bloedsuikerregulatiestoornis heeft hij een dexcom, een apparaat in zijn rug die verbonden is met een app. Hierdoor kunnen wij hem 24 uur per dag in de gaten houden. Hij slikt een batterij aan medicijnen en elke week krijgt hij een infuus met afweerstoffen. Zo kan ik nog wel even doorgaan.

Mieke Deelen-Kohler 
(Moeder van Roemer & eigenaar STUDIO BY BO®)

 

DE VERGETEN GROEP 

DIAGNOSE ONBEKEND & ZELDZAME ZIEKTES

onderzoek

De onzekerheid is het ergste. We weten geen prognose, geen levensverwachting. En omdat Roemer de enige is met deze DNA afwijking blijft de diagnose onbekend. Artsen over de wereld hebben al meegedacht. Wij realiseren ons dat er meer van dit soort kinderen zijn. Een hele “vergeten” groep die net zo ziek zijn en vervelende behandelingen moeten ondergaan dan bij bekende ziektes. Voor deze groep, diagnose onbekend en de zeldzame aandoeningen is nauwelijks geld voor onderzoek beschikbaar. Geen farmaceut, arts onderzoeker of bnn-er gaat zijn tijd, geld of goede naam inzetten of besteden voor zo’n kleine doelgroep. Maar het zal je kind maar zijn! Om deze reden wil ik voor de “vergeten groep” geld inzamelen. Alle beetjes helpen en wie weet kunnen we ooit kinderen hiermee gaan helpen. Ik dank een ieder die doneert of meedoet aan onze maatschappelijke missie.

mondkapjes

De grote zus van Roemer ;)

Bekijk alle
14-01-2021 | 18:09 Het verhaal achter de mondkapjes greep mij aan Juist deze kinderen met onbekende ziektes moeten ook zeker geholpen worden.
27-11-2020 | 10:54 OPBRENGST VERKOOP WEEK 43-44
02-11-2020 | 10:14 Opbrengst verkoop week 38 t/m 42
02-10-2020 | 14:45 OPBRENGST VERKOOP WEEK 34-35-36-37
24-08-2020 | 13:39 Opbrengst verkoop week 30 t/m 33